TRGOVIŠTE: Pokušaj TROVANJA medicinske sestre

Eko Taxi Vranje

Iako se još uvek prepričavaju detalјi iz afere“ prisluškivanja“ u Domu zdravlјa u Trgovištu, ponovo je u ovoj zdravstvenoj ustanovi intervenisala policija zbog sumnje da je neko pokušao da otruje jednu tamo zapošljenu medicinsku sestru.Ova priča je potvrđena iz više izvora iako u policiji nisu imali komentar.

Medicinska sestra čije ime je poznato redakciji je otišla u sredu, na poslu, do ormarića sa ličnim stvarima i videla da je obijen.

Uzela je flašicu sa vodom i kada je popila primetila je, kako kaže, „ gadan ukus“ i odmah pozvala policiju.

– Ma ovde je pravi cirkus – prvo se prisluškuje sestrinska soba, a sada se truju. Spekuliše se da je reč o tajnim lјubavnim vezama. Niko ne govori otvoreno ali celo Trgovište o tome priča. Ova sestra je fina i nikome nije jasno ko se na nju okomio – priča jedna stanovnica ove opštine koja je dovela dete na pregled u trenutku kada je izbio novi incident.

Iz Osnovnog javnog tužilaštva navode da su obavešteni o incidentu, kada je sestra prijavila obijanje kasete i da joj je u flašici za piće stavlјena nepoznata supstanca, pa je naložen uviđaj, a flašica sa nepoznatom supstancom „izuzeta“, zbog dalјih ispitivanja.

Podsećamo da je nedavno nakon intervencije vodoinstalatera u sestrinskoj sobi u Domu zdravlјa, pronađen uređaj za koji se sumnja da je prislušni aparat.

Tada je Tužilaštvo donelo naredbu o veštačenju prislušnog uređaja, ali još uvek nije dostavlјen izveštaj o tome.

NIV  • Ostavi komentar