TRGOVIŠTE: Formiran lokalni Savez za Srbiju

Eko Taxi Vranje

Savez za Srbiju od petka 12. aprila zvanično je počeo sa radom i u Trgovištu.SzS u Trgovištu čine, prema saopštenju članica, Narodna stranka, Demokratska stranka, Srpski pokret Dveri i Zajedno za Srbiju.

Sigurni smo da ćemo zajedničkim naporima, snagama i koordinisanim radom, poštujući posebnost svake od naših organizacija, brže i efikasnije ispuniti svoja obećanja građanima Trgovišta i Srbije. Prepoznavši Savez za Srbiju kao model okupljanja demokratskih i patriotskih opozicionih kapaciteta, otvaramo vrata svim pravim opozicionim strankama, kao i svim udruženjima, nevladinim organizacijama i sindikatima da se uključe u lokalni Savez za Trgovište i zajedničkim snagama se borimo za svoju opštinu, svoje građane a pre svega našu omladinu – kaže se u saopštenju SzS.

U saopštenju se naglašava se da je nova organizacija sprema da se bori “protiv ove nakaradne i nesposobne vlasti koja već šest godina svojom vladavinom uništava opštinu i mesto Trgovište”.

Saopštenje o formiranju lokalnog SzS potpisali su predsednik NS-a Marko Krstić, poverenik DS-a Nikola NLikolić, Poverenik Dveri Dragan Spasić i poverenik “Zajedno za Srbiju” Ljubiša Stefanović.

SSB  • Ostavi komentar