TONČEV: Bude se socijalisti jugaNovica Tončev, narodni poslanik i član predsedništva SPS-a najavio je da će posle razgovora sa socijalistima jugoistoka Sbije, ta stranka krenui u imenovanje koordinatora okružnih i opštinskih odbora kako bi socijalisti spremni dočekali predstojeće izbore.Moj prvi utisak na osnovu brojnih susreta sa drugovima iz jugoistične Srbije je da se socijalisti bude. Iskreno smo razgovarali o svemu i činjenica je da su neki odbori pretrpeli odlaske članova, neki povlačenje izuzetno bitnih političkih imena, ali čini se da su svi volјni da ponovo rade za stranku – kaže Tončev.

On kaže da će prikuplјene informacije proslediti predsedniku stranke Ivici Dačiću i da će ubrzo krenuti rad na terenu sa lјudima kako bi se postigli što bolјi rezultati na predstojećim izborima.

Moja vizija je istovremeno i vizija centrale, stariji i istaknuti članovi koji su se povukli, aktuelni rukovodioci i novi lјudi treba zajedno da rade. Bez sujete, bez razmirica i skandala koji nisu svojstveni socijalistima, ali iza nas su turbulentna vremena za neke odbore, naročito na jugu Srbije i zbog toga je jedinstvo ono na čemu ću insistirati – kaže Tončev.

Kako se saznaje, Tončev je o svojim aktivnostima obavestio direktno i Ivicu Dačiča, šefa SPS-a, na sastanku ta dva lidera u Beogradu prošle nedelje.

NIV  • Ostavi komentar