TEŠKI DANI za vranjski SPS

Eko Taxi Vranje

Centralni organi SPS u Beogradu otpisali su gradski odbor partije u Vranju, a među «otpisanima» je i predsednik vranjskog odbora Zoran Antić, saznaju InfoVranjske iz izvora bliskih ovoj partiji.– Prvi jasan i nedvosmislen znak da je centrala SPS pustila niz vodu aktuelni saziv GrO SPS u Vranju je činjenica da je ugovore o zakupu poslovnog prostora u zgradi «Komiteta» sa desetak zakupaca potpisao ne neko iz vranjskog odbora, već Đorđe Čabarkapa, potpredsednik IO GO u Beogradu – navodi sagovornik InfoVranjskih, blizak taboru vranjskih socijalista.

Po ovom izvoru portala, «zanimljiv je i indikativan razlog zbog čega se vrh partije odlučio na ovakav postupak».

– Iz razgovora sa ljudima iz vrha stranke, u novembru 2019. godine, kada su potpisani ugovori o zakupu u «Komitetu», rečeno je kratko, ali jasno – GrO SPS je van igre zbog, kako su naveli, «finansijske malverzacije»! Dalje nisu ništa objašnjavali, ali se već tada videlo da su se prema Vranjancima baš dobro ohladili – ističe sagovornik InfoVranjskih.

Na kraju, izvor InfoVranjskih potencira «da je vest o nedavnoj međusobnoj kafanskoj tuči vranjskih socijalista takođe pronašla put do centrale partije u Beogradu».

– Bio je to skandal koji ne može da se tretira samo kao običan «kafanski doživljaj». Akteri su bili važne ličnosti vranjskog odbora SPS, što incidentu daje veliku težinu – zaključuje izvor InfoVranjskih.

S.Kostić  • Ostavi komentar