Svetlana Stanković: Ne mogu u zgradu zbog leda i parkiranih automobila

Eko Taxi Vranje

Svetlana Stanković, stanarka zgrade u ulici Žikice Jovanovića Španca 4, kaže da je trotoar ispred tog ulaza svakodnevno zakrčen vozilima, a ima i leda koji je izuzetno opasan, naročito za starije osobe. – Da bih se probila do stepeništa koja vode do ulaza u zgradu, moram da zaobiđem vozila koja su tu parkirana, a da istovremeno pazim na led koji predstavlja veliki problem, prvenstveno starijim stanarima – rekla je Stanković za portal Vranjske.

Vlast čeka da im Vučić očisti sneg i led

Ona dodaje da je bili slučajeva da ni vozilo Hitne pomoći nije moglo da se parkira ispred ulaza broj 4, upravo zbog drugih automobila koji „krče saobraćaj“. Problem su i kocke na putu ispod kojih se nalaze kamenčići, pa se, prema rečima naše sagovornice, dešava da „noga prokliza“.

Sneg i led na putu

– Trotoar je počeo da se radi, međutim neće biti nastavljeno. Ne znam ko je nadležan za to pitanje, ali naša zgrada nema para da to finansira. A, i dok mi rešimo da to završimo, proći će mnogo vremena, do tad ćemo na ledu polomiti noge – ne krije razočarenje Svetlana Stanković.  • Ostavi komentar