SUZANA BULATOVIĆ prima fakultetsku platu u ZC Vranje

Eko Taxi Vranje

Suzana Bulatović, supruga Slaviše Bulatovića, predsednika GrO SNS u Vranju i narodnog poslanika, zaposlena u Zdravstvenom centru u Vranju, prima platu kao da je radnik sa završenim fakultetom, saznaju InfoVranjske iz izvora u Zdravstvenom centru u Vranju.– Od 8. jula ove godine Bulatovićki se plata obračunava po koeficijentu 18,70, što važi za plate za zaposlene sa VII stepenom stručne spreme, dakle, kao da je završila fakultet, pa se pitamo na osnovu koje fakultetske diplome za nju važi pomenuti koeficijent – pita sagovornik InfoVranjskih iz ZC Vranje.

Izvor InfoVranjskih precizno saopštava tačan naziv za radno mesto na kome se nalazi Suzana Bulatović.

– Ona je od 8. jula «službenik za poslove odbrane i zaštite u tehničkoj službi», od 2017. godine, rešenjem dr Dragana Veličkovića, tadašnjeg direktora ZC Vranje, Bulatovićka je obavljala posao referenta narodne odbrane i bezbednost u Službi pravnih poslova, pa kako izgleda, ovog leta je avanzovala, što se vidi po koeficijentu, a to je najvažnije – objašnjava sagovornik InfoVranjskih.

Podsećamo, Suzana Bulatović je u ZC Vranje dobila posao kao radnik sa srednjom kožarskom školom u vreme kada je direktor bio dr Uroš Trajković, čelnik Dinkićevog URS-a u Vranju, a tada je u ovoj stranci bio i Slaviša Bulatović.

S. Kostić  • Ostavi komentar