Suzana Bulatović, krupna senka vranjskog zdravstvaEpidemija koronavirusa izbacila je u prvi plan i mnogobrojne propuste u organizaciji i radu Zdravstvenog centra, iako su oni prisutni godinama.Ljiljana Antić, direktorka, i Jasmina Ristić, glavna sestra, ništa ne rade bez konsultacija sa Suzanom Bulatović, inače suprugom narodnog poslanika Bulatovića. Suzana je de fakto šef svima u ZC, te odlučuje ko će raditi u kovid bolnicama, ko ne, kome će od sestara i lekara biti produžen ugovor, a kome ne – priča jedan od lekara.

Prema njegovim rečima, „ne treba posebno napominjati i da je Suzana, preko svog supruga, zaposlila gotovo celu rodbinu svoju rodbinu, kao i mnoge drugarice, neke i bez diploma“.Ovaj lekar na kraju napominje i da je u fotelji Ljiljane Antić već viđen pedijatat Nikola Popović, sadašnji direktor Bolnice, budući da su u obe struje, i one oko poslanikika Bulatovića i one oko gradonačelnika Milenkovića veoma nezadovoljne ličnom promocijom (već bivše? ) direktorke u medijima.

Info Vranjske su još prošle godine pisale o ovom slučaju, a zanimljivo je i kako je sama Suzana dobila zaposlenje u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Ona je bila na radnom mestu „službenik za poslove odbrane i zaštite u tehničkoj službi“ od 2017. godine.

Rešenjem dr Dragana Veličkovića, tadašnjeg direktora ZC Vranje, Bulatovićka je obavljala posao referenta narodne odbrane i bezbednost u Službi pravnih poslova, a kasnije je i unapređena.

Suzana Bulatović je u ZC Vranje svojevremeno dobila posao kao radnik sa srednjom kožarskom školom u vreme kada je direktor bio dr Uroš Trajković, čelnik Dinkićevog URS-a u Vranju, a tada je u ovoj stranci bio i njen suprug Slaviša Bulatović.

NIV

Pratite InfoVranjske.rs i na Facebook stranici portala.  • Ostavi komentar