Surduličani sami sebi zakomplikovali plasman u play off

Eko Taxi Vranje

Porazi Radnika u mećevima dva poslendnja kola šampionata Super lige, od Čukaričkog u Beogradu i Vojvodine u Surdulici, zakomplikovali su plasman surduličkog superligaša u play off i vratili ovaj tim u plaj out zonu.Milan Milanović, trener Radnika, realno sagledava novonastalu situaciju posle izgubljenih šest bodova u poslednjim prvenstvenim mečevima.

Protiv Vojvodine nismo imali dovoljno znanja, spretnosti, ali i sportske sreće, a nismo imali ni dovoljno hrabrosti da napadnemo i napravimo nešto više od poraza -, analizira strateg surduličkog superligaša u izjavi za Sportski žurnal.

Milanović žali za propuštenim šansama fudbalera Radnika na meču sa Novosađanima.

Utakmica je bila iscrpljujuća, dali smo sami sebi gol i jurili rezultat, ali smo stvarali šanse i u prvom i u drugom poluvremenu koje, na žalost, nismo iskoristili -, jadikuje trener Surduličana.

Učitelj surduličkih fudbalera, ipak, gaji nadu da Radnik može u play off!?

Znam da smo doveli u pitanje naše učešće u plej ofu, ali igra se još jedan meč, pa ima nade da se domognemo osmog mesta i obradujemo svoje navijače -, rekao je Milan Milanović.

Podsećamo, kandidati za plasman u plej of zonu na tabeli Super lige su Vojvodina sa 36 bodova, Spartak i radnik sa po 35 osvojenih bodova i „stidljivo“ Voždovac sa 34 boda.  • Ostavi komentar