STRAH: Vranje u subotu ODSEČENO OD SVETA

Eko Taxi Vranje

«Kavim Jedinstvo», najveći vranjski prevoznik, u subotu 13. aprila delimično je prestao je da obavlja svoju delatnost, pa autobusi nisu saobraćali na relaciji Vranje – Beograd, saznaju InfoVranjske iz izvora u ovom saobraćajnom preduzeću.– Pod pritiskom aktuelne vlasti, «Kavim Jedinstvo» obustavilo je sve polaske iz Vranja za Beograd u subotu 13. aprila, osim poslovnog autobusa koji iz Vranja polazi u 5 sati – saopštava sagovornik InfoVranjskih iz izvora u «Jedinstvu».

Ova siuacija još je gora ako se zna da Vranje nema voz već više od godinu dana, pa je u subotu, na dan beoogradskog mitinga, praktično bilo odsečeno od sveta.

Po izvoru Info Vranjskih, ni rukovodstvu «Kavim Jedinstva» nije bilo po volji što su morali da otkažu sve polaske za Beograd prošle subote.

– Hteli, ne hteli, popustili su pred protiskom vlasti, svesni da je u pitanju pokušaj da se spreči odlazak na miting opozicije većeg broja ljudi sa juga Srbije, sve je isto kao i u vreme Slobodana Miloševića – konstatuje sagovornik InfoVranjskih.

Izvor portala na kraju ističe «da je saobraćaj na relaciji Vranje – Beograd «normalizovan» već u nedelju 14. aprila».

– Pa tada nije bilo mitinga – rezignirano zaključuje sagovornik InfoVranjskih iz «Kavim Jedinstva»!

S. Kostić  • Ostavi komentar