Stojančiću ni traga ni glasa

Eko Taxi Vranje

Branimiru Stojančiću, sekretaru Izvršnog odbora Gradskog odbora SPS u Vranju i direktoru JP «Urbanizam i izgradnja Vranja» od prošlog petka 31. januara gubi se svaki trag, ne pojavljuje se u prostorijama SPS niti u «Urbanizmu», gde jedirektor.U Stojančićevom javnom preduzeću zaposleni sležu ramenima na novinarsko pitanje «gde vam je direktor Bane»!

– Stojančića nema u firmi, ne znamo gde je, ali smo na vašem portalu pročitali naznake mogućeg hapšenja, vezano za hapšenja u Železnicama Srbije, ali sa sigurnošću ne možemo ništa da kažemo – ističu zaposleni u «Urbanizmu».

U taboru vranjskih socijalista je muk, u prostorijama zadnjih dana nema Stojančića, a viđaju se predsednik Zoran Antić, Srđan Dekić i drugi.

– Ne viđamo ni Stojčića u prostorijama SPS, ali znamo da je tu, oglašava se kao predsednik boračke organizacije, međutim, Baneta nema već danima, ali niko ništa ne drami zbog toga!? Znamo da Stojančić nije više omiljen u očima nekih iz rukovodstva, nešto ga ni Novica Tončev, koordinator SPS za jugoistok Srbije, ne gotivi, ali se u redovima socijalista ćuti o njemu – kažu socijalisti.

Prema poslednjim informacijama InfoVranjskih Branimir Stojančić je poslednji put u Vranju i «Urbanizmu» viđen u četvrtak 30. januara.

S. Kostić  • Ostavi komentar