Stojančić zida vranjski CIP?

Eko Taxi Vranje

Grad Vranje raspisao je javnu nabavku broj 404-9/19-07/1 za adaptaciju poslovnih prostorija “Urbanizma” u Vranju.“Urbanizam i izgradnja grada Vranja”, kako se nova firma zove, smešten je na spratu nekadašnje Direkcije, i sasvim je nova firma, napravljena pre nešto više od tri meseca.

Za sada, od svih poslova, Urbanizam je samo izabrao direktora, socijalistu Branimira Stojančića, i zaposlio nove radnike, preuzimanjem iz “Vodovoda” i Grada.

Sada, prema navodima javne nabavke, u kojoj uopšte nije navedeno koliko će čitav posao koštati, Grad će investirati u sređivanje potkrovlja, da bi jedosavno svi novozaposleni imali gde da rade.

Da se radi o ozbiljnom ulaganju potvrđuje i spisak onoga što će se raditi: malterisanje, zamena stolarije, podovi, zidanje, armiranje, bravarija…

Ali, nigde ne piše koliko bi to poreske obaveznike moglo da košta…

– Stojančić je odmah krenuo od sebe, umesto od grada. Pa i Bog je pro sebi stvorio bradu, pa će i Urbanizam sebi da pravi kancelarijje, dok grad propada. To Stojančić pravi neki vranjski CIP, samo neka pazi da ne prođe kao oni – kaže jedan od socijalista, inače dobro upućen u čitavu priču.

Branimir Stojančić odbio je da komentariše situaciju, ali ostaje da se vidi da li će nova firma ipak nešto i uraditi pre nego što počne sebi da zida gnezdo u potkrovlju, ili će građani morati da se zadovolje sve novim i novim i sve lepšim i lepšim najavama.

SSB  • Ostavi komentar