STOJANČIĆ UZVRAĆA JOVANOVIĆU: Brinem se za Gradimirovo zdravlje

Eko Taxi Vranje

Imamo lek za Jovanovića: Branimir Stojančić, Nije se moglo do radnog mesta, a da se ne pita šef SPS: Gradimir Jovanović

„Gostujući u emisiji Egzit na lokalnoj TV Ritam, gospodin, a nekada drug, Gradimir Jovanovićizneo je niz nelogičnih i neproverenih demagoških informacija, na šta sam reagovao u samoj emisiji, pogotovo na stav da „danas mladi ne treba da idu na fakultete, jer je dovoljno da su članovi stranke i one će im naći posao“, rekao je gensek vranjskog SPS Branimir Stojančić, reagujući na navode predsednika PUPS koje je preneo portal InfoVranjske.Izražavam ozbiljnu bojazan za zdravlje Gradimira, jer je zaboravio mnoge detalje i iznete stavove i ucene u periodu kada je bio u vlasti sa nama i kada je na sve moguće načine pokušavao da zbrine svoje kadrove.

I tada, pa i sada građanima je poznata demagogija Jovanovića, ali sada, po mom mišljenju, ne radi se o demagogiji i politici, već o ozbiljnom problemu sa kojim bi trebalo da se pozabave stručni timovi izvan politike – navodi Stojančić u izjavi za InfoVranjske.

JOVANOVIĆ: Niko nije mogao do radnog mesta, a da se Antić ne pita

On dodaje da je podsetio Jovanovića „na ustanove koje je tada držao PUPS i organizacije u kojima su se, u skladu sa godinama, ponašali kao spahije“.

„Bez da znamo šta se u njima dešava.

Žalosno je što i sadašnji koalicioni partneri Jovanovića nemaju jasnu sliku o zapošljavanju u spahilucima pod upravom kadrova PUPS-a.

Nama u SPS poznata je nervoza koju gospodin Jovanović sada pokazuje, već smo je viđali.

Ali, za to smo stručni – da je rešimo“, navodi gensek SPS Stojančić.  • Ostavi komentar