Stojančić Negovanu Stankoviću: Tefter je kod mene

Eko Taxi Vranje

Branimir Stojančić: Negovane, da te pitam nešto

 Branimir Stojančić, generalni sekretar Gradskog odbora SPS u Vranju, obratio se preko društvene mreže Fejsbuk, Negovanu Stankoviću, državnom sekretara u Ministarstvu za rad i socijalnu politiku, povodom izajve svog stranačkog kolege, objavljene u Vranjskim.

Stanković je, kritikujući gradsko rukovodstvo SPS u Vranju , rekao da su se „neki su ovde opasno zaigrali, stranka nema volje da tako nesšo toleriše“.  Ciljajući očigledno i na Stojančića, Negovan Stanković je rekao:

„Samo nekoliko njih izlazi iz opšteg okvira. Nekoliko funkcionera ne odmerava svoju snagu i moć na pravi način, i blate stranku u medijima, nemajući snagu da izađu pred organe partije i kažu šta imaju, izjavio je Stanković.

Kraj ili novi početak

Ova izjava je očigledno bila povod da Stojančić postavi negovanu Stankoviću niz pitanja.Na svom profilu Branimir Stojančić traži odgovore od Stankovića na sledeća pitanja:

„- Na kom organu parije je odlučeno da ispred SPS budeš državni sekretar sa osvojenih 0,001% glasova na Zvezdari?

–  Ko se zaigrao pa je promenjena izborna volja vranjskih socijalista i zamenjen legalno izabran član Nadzornog odbora?

– Koliko puta si sa manjkom glasova otisao u GO stranke i kako neko ko je izgubio na stranačkim izborima postane član IO?

–  Ko je minirao izbor pok. Milana Nikolića za člana GO i spletkarenjem blokirao izbor za kandidata za narodnog poslanika?

–  Da li je pred organima partije razmatran rad predsednika Okružnog odbora i stanje u odborima u Preševu, Bujanovcu, Vladičinom Hanu, Trgovištu, Bosilegradu?

– Ko je rasturio vlast socijalista u Trgovištu, Vladičinom Hanu i blokirao ulazak u vlast u Bujanovcu, Preševu, Bosilegradu?

–  Koliko je novca došlo iz Ministarstva rada i socijalne politike u Vranje i Pčinjski okrug, samo jedan projekat navedi?

– Da odmerimo snagu na pravi način: Vujić Voda, šećer, Motel, restoran Evropa….. (da li je na organima bilo rasprave)?

–  Ko je kumovao smeni Kneževića, Ljubiše Anđuševića….

–  Koliko novca je obezbeđeno za funkcionisanje bilo kog odbora u Okrugu? Zna li rukovodstvo ko je plaćao postere, flajere, majice, olovke, upaljače, binu, ozvučenje (ja znam gde je i kako nađeno, tefter je kod mene)?“

Zašto je Stojančić odlučio da se na ovaj način obrati Stankoviću, teško je reći ali je očigledno da se sukobi u SPS dobijaju na intenzitetu.  • Ostavi komentar