Stipendije za talente

Eko Taxi Vranje

 Danijela Stojmenović Trajković, vršilac dužnosti direktora Regionalnog centra za talente, i dekan akreditovanog Fakulteta za inženjerski menadžment u  Vranju profesor dr Vladimir Tomašević potpisali su u ponedeljak, 21. novembra Ugovor o poslovnoj saradnji:Troje polaznika  Regionalnog centra za talente, koji pohađaju četvrti razred  srednje škole u Vranju i budu osvojili prvo mesto na Regionalnom takmičenju iz matematike, fizike i informatike dobiće punu stipendiju,  odnosno pravo na besplatno školovanje na Fakultetu za inženjerski menadžment u Vranju, izjavila je za portal Vranjske Danijela Stojmenović Trajković, v.d. direktora Centra.

Regionalna takmičenja iz pomenutih predmeta biće organizovana maja naredne godine. Inače, školarina za jednu godinu studija na Fakultetu za inženjerijski menadžment iznosi 1.100 evra:

-To bi trebalo da bude podstrek mladim talentima za uspeh na takmičenju, jer im  fakultet ne isplađuje novac, već omogućava besplatno školovanje, kaže Stojmenović Trajković.

S. Cvetković  • Ostavi komentar