Stamenković novi-stari predsednik vranjskih demokrata

Eko Taxi Vranje

Slobodan Stamenković, Perica Janković

Jedini kandidat za predsednika Gradskog odbora dr Slobodan Stamenković dobio je gotovo sve glasove 219 prisutnih delegata koji su se izjašnjavali tajnim glasanjem, a izabrano je i 14 članova vranjskog odbora  – kaže Perica Janković, dosadašnji potpredsednik vranjskog odbora DS.Janković najavljuje nastavak izbora za 31. januar.

Na sednici novoizabranog Gradskog odbora, a na predlog predsednika, odlučujemo ko će biti potpredsednik, predsednik Izvršnog odbora, predsednica Foruma žena, sekretar i predsednik Kluba demokratske omladine – saopštava Janković.

U Gradski odbor DS u Vranju izabrana su, između ostalih, i već poznata imena ove stranke, Nela Dimitrijević, Perica Janković, Suzana Petrović i Nenad Stamenov, ali i nova lica, Miloš Stošić iz Kluba demokratske omladine, i Slavoljub Petrović, privatni ugostitelj.

U Gradski odbor novog saziva izabrani su i članovi DS kojih nije bilo u prošlom sazivu, Srđan Jovanović, bivši direktor vranjskog pozorišta, Novica Mitić, regionalni poverenik Ujedinjenog sindikata Srbije, i dr Goran Mitić, specijalista higijene.

Po rečima Jankovića, izborna skupština vranjskih demokrata sprovedena je po proceduri predviđenoj Statutom DS i nakon izbora u centrali stranke u Beogradu.  • Ostavi komentar