SS: Plata posle POLA GODINE

Eko Taxi Vranje

Zaposleni u Sportskom savezu Grada Vranja primili su jednu mesečnu platu posle pet meseci «apstinencije» i «volonterskog» rada, saznaju InfoVranjske.– Konačno su se «oparlili» i zaposleni u Sportskom savezu, ali šta to vredi kada su pet meseci bili bez ikakvih primanja. Ova plata je, ipak, posle svega, kao kap slatke vode u okeanu jačeg saliniteta – poručuje sagovornik InfoVranjskih iz Gradske uprave.

Po ovom izvoru, «susret zaposlenih sa gradonačelnikom Vranja Slobodanom Milenkovićem pre manje od mesec dana urodio je plodom».

– Na sastanku sa gradonačelnikom otvoreno se razgovaralo o neisplaćenim platama zaposlenih i njihovom budućem položaju, a prvi građanin Vranja iskazao je razumevanje za status zaposlenih u Sportskom savezu i obećao pomoć u rešavanju problema finansiranja – napominje sagovornik InfoVranjskih.

Izvor InfoVranjskih iz Gradske uprave najavljuje skupštinu Sportskog saveza Grada Vranja.

– Redovna skupština Sportskog saveza održaće se u petak 29. marta i na njoj će osim izbornog dela, biti reči i o sadašnjem nepodnošljivom materijalnom položaju zaposlenih u ovoj organizaciji – nagoveštava sagovornik InfoVranjskih.

S. Kostić  • Ostavi komentar