SS: Braca menja Libu?

Eko Taxi Vranje

InfoVranjske saznaju da će novi predsednik Sportskog saveza Grada Vranja biti Bratislav Antić, radnik ove organizacije i jedan od najstarijih članova SNS u Vranju.– Nebojša Cvetković Liba, definitivno, odlazi sa funkcije predsednika Sportskog saveza na koju je izabran još u leto 2016. godine, a menja ga Bratislav Antić Braca, dugogodišnji funkcioner Stonoteniskog kluba Vranje i radnik Sportskog saveza — tvrdi sagovornik InfoVranjskih iz Gradske uprave.

Po ovom izvoru, «Braca je favorit gradskog većnika za sport Nenada Đorđevića Nešija».

– Liba kao direktor ostaće zapamćen po teškoćama sa kojima se susretao Sportski savez, bez urednog finansiranja od strane Grada i sa stalnim kašnjenjem plata zaposlenih. Ipak, to nisu glavni razlozi demisije Cvetkovića, već Nešijeva namera da za direktora imenuje «sto odsto» naprednjaka i čoveka od poverenja na koga se može potpuno osloniti – objašnjava sagovornik InfoVranjskih.

Još uvek se ne zna ko će zameniti upražnjeno mesto generalnog sekretara Sportskog saveza posle odlaska Aleksandra Nikolića, ali po ovom izvoru već ima indicija da je Neši rešio i taj kadrovski problem.

Podsećamo, na vanrednoj skupštini Sportskog saveza, u petak 29. marta, biraće se vodeći ljudi ove organizacije, mada se zna da su svi funkcioneri već unapred izabrani!  • Ostavi komentar