Sramna zloupoteba SNS-a: Stranački edukatori u Gradskoj opštini

Eko Taxi Vranje

Gradski odbor SNS u Vranju zloupotrebio je položaj stranke na vlasti i edukaciju članstva u Vranjskoj Banji sproveo u prostorijama Gradske opštine u ovom mestu, saznaju InfoVranjske iz izvora u redovima banjskih naprednjaka.– U pitanju je čista zloupotreba položaja vladajuće stranke, jer su iskorišćeni državni resursi za stranačke, odnosno, naprednjačke ciljeve, a to je jedan od glavnih kamena spoticanja u pregovorima vlasti i opozicije oko izbornih uslova – navodi sagovornik InfoVranjskih.

Po ovom izvoru, radi se o zloupotrebi vlasti u čisto stranačke svrhe!

– Pitao bih čelnike moje stranke u Vranju i Vranjskoj Banji da li bi aktuelna gradska vlast u Vranju i opštinska u Vranjskoj Banji dopustili da i druge političke stranke edukuju svoje članove u državnim prostorijama, gradskim, opštinskim!? Znam da to nikako ne bi dozvolili, ni u ludilu, ali za njih to ne važi, oni mogu sve, jer su na vlasti, pa su moćni i silni – smatra sagovornik InfoVranjskih.

Izvor portala na kraju potencira «da je suština edukacije članstva SNS za izbore da se građanima govori o onome što su naprednjaci koliko-toliko uradili, ali da se nikako ne spominju afere čelnika stranke o koruptivnim radnjama, nepotizam, kriminal, pranje novca, propusti u radu gradske vlasti i javnih preduzeća i ustanova».

– Ljudima treba govoriti samo ono što je dobro urađeno, a o ostalom, zna se – ni mukajet – sa osmehom zaključuje sagovornik InfoVranjskih.

S. Kostić  • Ostavi komentar