SPS UZVRATIO SNS: Ko je vas poznavao…

Eko Taxi Vranje

Vranjski socijalisti saopštili su u petak da je „i te kako tačno da je ogroman broj zaposlenih u javnom sektoru maltretiran, šikaniran, politički ucenjivan i ostao bez posla upravo zahvaljujući SNS“.Reagujući saopštenjem na saopštenje Gro SNS Vranje, lokalni odbor SPS Vranje saopštio je da nije tačno da je bivša vlast natrpala lokalnu samoupravu novim radnicima i time „navodno ugrozila funkcionisanje samog Grada“.

– To je još jedna notorna glupost iz vaše masovno-psihološke kuhinje, jer izveštaji upravnog inspektorata  Ministarstva za državnu upravu i lokalnu samoupravu iz tog perioda kazuju da smo uradili sve u zakonskim okvirima.

Šta će reći izveštaj upravnog inspektorata Ministarstva o vašem zapošljavanju i opterećivanju Grada nekvalifikovanim i sumnjivim kadrovima, a i druge nadležne institucije, videćemo.

Posle vaše vladavine, poznavajući vas, Vranjancima ni pakao neće teško pasti uzvratili su oštrim tonom socijalisti. 

Iz SPS su poručili naprednjacima da se nikada nisu bavili političkim revanšizmom.

– O našoj korektnosti vam mogu reći radnici zaposleni iz drugih političkih stranaka, a naši nekadašnji koalicioni partneri.

Niko nije ostao bez posla, a ni prema kome od njih „nismo merili mišiće“ da bi time lečili političke komplekse i frustracije, a što vi danas radite – saopštili su socijalisti.

Socijalisti su na kraju poželeli sve najlepše naprednjacima u 2017. godini.

– Gospodo iz SNS, želimo vam dobru 2017. godinu, sa porukom čuvenog Valtazara Bogišića „što se grbo rodi, vreme ne ispravi“.

Daće Bog, da vas Vranjanci u miru prežive u 2017. godini – kaže se na kraju saopštenja GrO SPS.   • Ostavi komentar