SPS: Oko 200 naših članova i spimpatizera ostalo bez posla

Eko Taxi Vranje

 „Oko 200 članova SPS u Vranju ostalo bez posla nakon dolaska na vlast Srpske napredne stranke“, saopštio je na otovorenom danu za medije Siniša Mitić, predsednik Okružnog odbora SPS– To je obeležilo godinu koja odlazi, otpuštanja ljudi koji su bili pod ugovorom a bliski SPS i, naravno, naš prelazak u opoziciju koji je mnogima teško pao – rekao je Mitić.

Konkursi nisu za odabrane

Zoran Antić, predsednik Gradskog odbora SPS u Vranju, napomenuo je „da SPS nikada dok je bio na vlasti nije otpuštao s posla političke neistomišljenike“.

– Kada smo 2012. sa naprednjacima formirali vladajuću koaliciju, sprečio sam pravi egzodus članova Demokratske stranke, odbivši da otpustim ljude koji nisu bili izabrani funkcioneri, a stručno su i savesno radili svoj posao. Kada je SNS napustio koaliciju krajem 2013, takođe sam odbio da otpustim članove ove stranke, pa su svi ostali na poslu – naveo je Antić.

Lider vranjskih socijalista je potvrdio da je 12 radnika Direkcije i Skijališta i dalje na „ledu“ i čekaju otkaz, iako su u pitanju iskusni i sposobni kadrovi.  • Ostavi komentar