SPS: Isuviše smo ozbiljni da bi se nama bavili pseudo-politički krugovi

Eko Taxi Vranje

Vratićemo se na vlast: SPS Vranje

Gradski odbor SPS u Vranju obavestio je u sredu putem saopštenja lokalnu javnost, sve članove, pristalice i simpatizere stranke, da je stanje u GrO SPS Vranje „potpuno redovno, i da sem određenih tehničkih problema i pitanja kojima se rukovodstvo bavi, nema drugih pojava koje bi ugrozile jedinstvo naše organizacije ili naštetile ugledu partije“.Naglašeno je da je saopštenje izdato „povodom sve učestalijih novinskih članaka, napisa i objava u pojedinim medijima i na portalima o dešavanjima unutar Gradskog odbora SPS Vranje.

– Molimo, zainteresovanu javnost i dušebrižnike Grada Vranja da se bave svojim životima i političkim pitanjima od ličnog interesa, a ne unutrašnjim pitanjem i problematikom vranjskog SPS  jer smo mi isuviše ozbiljna politička grupacija i organizacija da bi se nama bavili pseudo-politički krugovi i takozvana čaršija – kaže se u saopštenju SPS.

Članovi rukovodstva SPS Vranje poručuju javnosti da već nekoliko nedelja predano rade na definisanju principa i ciljeva po kojima bi nastavili sa radom i funkcionisanjem u daljem periodu.

– Čekaju nas pripreme za reviziju članstva, rekonstrukcija mesnih odbora i organizacija, pa i samih organa partije u gradu.

Kao i pripreme i rad odborničkih klubova u Skupštini grada Vranja i Skupštini gradske opštine Vranjska Banja, održavanje otvorenog dana za medije i priprema za obeležavanje dana GrO SPS Vranje 16. oktobra 2016. godine – dodaje se u saopštenju SPS.

Rukovodstvo SPS Vranje, u duhu punog demokratskog kapaciteta, otvorenog dijaloga o svim pitanjima i dugogodišnjeg izgrađenog političkog jedinstva ozbiljno se organizuje za tri najvažnija cilja u narednom devetomesečnom periodu.

– To su povratak na vlast u jedinicama lokalnih samouprava i preuzimanje političke odgovornosti u odgovarajućem kapacitetu, zajedno sa koalicionim partnerima sa republičkog nivoa; pripreme članova, pristalica i simpatizera za izbore članova saveta mesnih zajednica na proleće 2017. godine i pripreme za predsedničke izbore u 2017. godini – zaključuje se u saopštenju SPS.

Vranjske  • Ostavi komentar