SPS istiskuje MANIĆA iz lokalne vlasti?Lideri vranjskih odbora SNS i SPS prošlog petka dogovorili su «veliko finale» ulaska vranjskih socijalista u gradsku vlast i utanačili detalje oko izlaska Jedinstvene Srbije iz vladajuće koalicije, saznaju InfoVranjske.– Detalji oko kompletnog ulaska SPS u gradsku vlast još uvek nisu poznati, mada su dogovoreni na sastanku naprednjaka i socijalista, ali je «javna tajna» da je Maniću i njegovoj JS odzvonilo – navodi sagovornik InfoVranjskih.

Po ovom izvoru, «već odavno su vidljive indikacije koje nagoveštavaju oproštaj Manića sa tronom lokalne vlasti u Vranju».

– Prvo, na slavi JS nije bilo koalicionih partnera. Zatim, gradski većnik Bojan Kostić više navrata kritikuje Manića zbog nenamenskog trošenja sredstava u TO Vranje i pominje stimulacije i isplate «miljenicima» za prekovremeni rad. Zaključak o padu Manića i ekkipe u nemilost lokalne vlasti je logičan – zaključuje sagovornik InfoVranjskih.

Slučajno ili ne, Skupština grada je baš sada, recimo, rešila da menja predsednika NO u Radničkom, snažnom uporištu JS-a.

Izvor portala najavljuje «da će sve oko ulaska SPS u gradsku vlast i izlaska JS iz nje biti okončano u drugoj polovini meseca marta».

S. Kostić  • Ostavi komentar