SPORTSKI SAVEZ Mladenović – juče predsednik, danas direktor

Eko Taxi Vranje

Posle ostavke na funkciju predsednika SS, aktivirano mi je staro radno mesto koje je bilo „zamrznuto“: Igor Mladenović (Foto: Vranjske)

Igor Mladenović, do pre tri dana predsednik Sportskog saveza (SS) Grada Vranja, prešao je na poziciju sportskog direktora borilačkih sportova u tom savezu.„Odstupnica“ za Mladenovića, prema tvrdnji izvora portala Vranjske bliskog SS, koji je insistirao na anonimnosti, obezbeđena je još pre izborne skupštine koja je održana u ponedeljak 10. oktobra, kada je Mladenović razrešen dužnosti predsednika ovog udruženja građana koje se finansira iz gradskog budžeta.

Isti izvor tvrdi da je Mladenović, navodno, svesno načinio taj manevar kako bi sačuvao status zaposlenog i posle smene nastavio da radi u savezu u kome se posle dolaska novog predsednika najavljuju brojni otkazi.

Mladenović je, kada su mu predočena ovakva saznanja, za portal Vranjske kazao da je on radno mesto rukovodioca za borilačke sportove dobio još 2005. godine, kada se zaposlio u Savezu.

– Posle ostavke na funkciju predsednika SS, aktivirano mi je to staro radno mesto koje je faktički bilo „zamrznuto“.

Nisam ja sam sebe postavio – kazao je Mladenović u izjavi za naš portal.

Podsećamo, na izbornoj skupštini SS prošlog ponedeljka, osim Mladenovića, prinudne ostavke podneli su i svi potpredsednici, direktor, generalni sekretar i svi dosadašnji članovi Upravnog i Nadzornog odbora SS.

S. Kostić  • Ostavi komentar