SNS: Stojanovićev vrhunac cinizma

Eko Taxi Vranje

 Vranjski SNS oglasio se saopštenjem za medije u kome se kaže da je doktor Jovica Stojanović iz Zavoda za javno zdravlje (ZZJZ) u Vranju „u poslednjih nekoliko dana izneo niz nebuloznih i netačnih tvrdnji koje Srpska napredna stranka odlučno demantuje“.

– Njegov intervju u „Vranjskim novinama“ pokazuje raskošni talenat ovog „borca za radnička prava“, da se pod plaštom sindikalnog organizovanja i dalje bavi politikom i kadrovisanjem, što svakako ne spada u opis njegove sindikalne funkcije.

Zaista je vrhunac cinizma kada Stojanović govori o partijskom zapošljavanju, nepotizmu, konvertitima.

On očigledno zaboravlja da je svojevremeno i sam partijski bio postavljen na mesto direktora ZZJZ i partijski zaposlio na desetine radnika, naravno kao kadar SPS-a.

STOJANOVIĆ: Licemerno kadrovisanje naprednjaka u ZZJZ

A kada se SPS odrekao njega, ovaj borac za radnička prava je prolazio kroz razne konvertitsko-političke faze od JUL-a, SDPS-a, preko Jedinstvene Srbije, SNS-a doživljavajući katarzu samospoznaje svojih političkih uverenja u zavisnosti od toga koja je stranka na vlasti – kaže se u saopštenju SNS.

Naprednjaci su pozvali Stojanovića da „ukoliko ima bilo kakav dokaz ili neka saznanja o reketiranjau direktorke Zavoda o tome obavesti nadležne organe“.

– U suprotnom, radiće se o prikrivanju krivičnog dela od strane dotičnog.

Dr Jovica Stojanović: Kadrovisanje zbog kafanskih računa

Što se tiče smene direktorke Milene Mišić, odluka o smeni je diskreciono pravo ministra zdravlja, jer je istekao zakonski rok i direktorka nije više mogla da budu u v.d. stanju.

Dakle, po slovu zakona – poručili su iz SNS.  • Ostavi komentar