SNS-SPS: Izbori su prioritet

Eko Taxi Vranje

„Ulazak SPS-a u lokalnu vlast nije suštinsko pitanje ove predsedničke kampanje, ali je najvažnije da su otvorena vrata za jedan konstruktivan rad i SNS-a i SPS-a u Pčinjskom okrugu“, zaključeno je na  zajedničkom sastanku SNS i SPS u zgradu Načelstva u Vranju u subotu, kome su prisustvovali Dragan Stevanović, član Predsedništva SNS, i Branko Ružiđ, potpredsednik SPS-a.Kako javlja OK radio, prema rečima aktera, postignut je visok stepen saglasnosti da je u ovom trenutku prioritet obeju stranaka pobeda zajedničkog kandidata Aleksandra Vučića na predstojećim izborima.

U obraćanju novinarima, član Predsedništva SNS-a i koordinator za Pčinjski okrug Dragan Stevanović je podsetio da je saradnja dveju stranaka u Vranju otpočela u predsedničkoj kampanji.

Prepoznali smo zajednički državni interes da Srbija obezbedi politički i ekonomski kontinuitet i stabilnost i da na tom putu ide brže, jače i bolje – rekao je Stevanović.

Potpredsednik SPS-a i koordinator ove stranke za Pčinjski okrug Branko Ružić je dodao da je državnotvorna orijentacija obeju stranaka opredeljivala odluku da Vučić bude zajednički predsednički kandidat.

   • Ostavi komentar