SNS PREKINUO svaku komunikaciji sa građanimaa

Eko Taxi Vranje

Vranjski odbor SNS prekinuo je praksu susreta sa građanima u pojedinim gradskim naseljima, Vranjskoj Banji i selima.Glavni razlog za ovu odluku je gaf Aleksandra Vučića prilikom svečanog početka izgradnje stanove za bezbednjake.

– Tada je Vučić pozvao okupljene građane, njih pedesetak, da priđu i razgovaraju sa njim, što je bila fatalna greška. Građani su odmah počeli da se žale da nemaju kanalizaciju, na rad Gradske uprave, komunalni program i druge teškoće. Vučić se tada «izvukao» na račun prisutnog gradonačelnika Vranja i brže-bolje napustio mesto susreta sa građanima – priseća se sagovornik InfoVranjskih.

Isti izvor ukazuje i na lokalna neprijatna iskustva naprednjaka na susretima s građanima.

– Posle ne baš prijatnih iskustava u Odžinki, Donjem Vranju i još nekim naseljima, Gradski odbor SNS je neformalno prekinuo praksu susreta i razgovora sa građanima, opredelivši se za komunikaciju jedino sa svojim članstvom koje ne postavlja neugodna pitanja i ne upućuje na račun vranjskih čelnika oštre kritike – navodi sagovornik Info Vranjskih iz vranjskog naprednjačkog tabora.

Po ovom izvoru, «na ovakav stav prema komunikaciji sa građanima uticala je i neprijatnost na skupu naprednjaka u Vranjskoj Banji sa ministarkom građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zoranom Mihajlović.

– Naprednjaci su se tada našli u nebranom grožđu kada su ih njihovi članovi pitali zašto je Vranjska Banja ostala bez petlje na Koridoru 10, a Mihajlovićeva i direktor JP «Putevi Srbije» dali amorfan i za Banjčane nezadovoljavajući odgovor – priseća se sagovornik Info Vranjskih.

Ipak, insajder Info Vranjskih iz naprednjačkih redova proriče «da će posle ove vesti na portalu, eto, iz inata, možda biti organizovan novi susret sa građanima».

– Ako za dan-dva GrO SNS zakaže razgovor sa građanima u nekom gradskom naselju ili selu, to će biti direktan odgovor na ovu vest, da se dokaže da nije tačno to što piše ovaj portal – ubeđen je sagovornik Info Vranjskih.

S. Kostić  • Ostavi komentar