SNS OKUPIRAO Skupštinu, policija NE REAGUJE

Eko Taxi Vranje

U organizovanoj partijskoj akciji odbornici SNS-a okupirali su Skupštinu Grada Vranja, pod izgovorom da je to njihov odgovor fašizmu, primitivizmu i nasilju u Srbiji.Kako ih ovde niko nikako nikada nije dirao, ova partijska ujudurma SNS-a ne može se drugačiije shvatiti nego kao teška zloupotreba državnih institucija, demokratija, i, u krajnjoj liniji, poverenja koje su dobili od građana.

Sve je počelo partijskom porukom na telefone odbornika da hitno moraju da dođu u Skupštinu u petak u 18 časova, verovatno jer neko baš tada napada nekoga po Vranju.

Ali, Vranje je mrtvo kao i obično u to doba, i nikakvih, ama baš nikakvih pomeranja nema, te ova akcija SNS-a ne samo da je smešna, nego je po sebi i tragična, ali i glupava u svojoj providnosti.

Na kraju, na fotografijama nelegalne okupacije Skupštine piše da je to odgovor vladajuće koalicije, ali u sali nikoga osim SNS-a, pa se drugim manipulacijama sada pridružuje i otvoreno laganje.

U ovakvoj situaciji, očekuje se odgovor Tužilaštva i drugih nadležnih organa, ali i opozicionih stranaka, ako ih u Vranju uopšte ima.

SSB  • Ostavi komentar