SNS: Nismo čistili sneg zbog prozivki iz DS

Eko Taxi Vranje

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Vranju, reagujući na vest objavljenu u četvrtak na portalu Vranjskih, pod nazivom „Napredna omladina u akciji“, demantovala je da je sneg ispred platoa Narodnog muzeja čišćen zbog prozivki iz Demokratske stranke, odnosno potpredsednika odbora DS Perice Jankovića.– Postavljamo jednostavno pitanje: zašto svaka dobronamerna i altruistička inicijativa od opšteg interesa mora biti obezvređena i provučena kroz blato dnevno političkih interesa?

Srpska napredna stranka se neće nikome pravdati i objašljavati.

Akcija čišćenja snega od strane omladine SNS je primer dobre prakse društveno korisnog delovanja mladih i kako treba pomoći svom gradu i zaista je šteta što ovakva poruka nije dobro preneta ni shvaćena od strane nekih činilaca koji kreiraju lokalno javno mnjenje – kaže se u saopštenju SNS.

Napredna omladina u akciji

Dodaje se da ni ubuduće „političke aktivnosti SNS neće inicirati neki opozicioni kvazipolitičar već zvanični organi stranke“.

– Ali, u ovom našem lokalnom društveno-političkom okruženju se verovatno i ne može očekivati ništa drugo osim neutemeljenih kritika, cinizma i promašene politike. Dovoljno je samo pročitati intervju u Vranjskim novinama koji je dao pomenuti potpredsednik cenzus stranke, koja čak i nema svog kandidata za predsedničke izbora.

Te činjenice govore same za sebe, ali nećemo se baviti njima.

Janković: Vranjski SNS čeka da im Vučić očisti sneg

Ostavićemo ih da se koprcaju u kandžama političkog stečaja, a SNS će nastaviti sa politikom reformi Aleksandra Vučića.

Na sledećim izborima nećemo čistiti sneg, već ćemo počistiti vas – kaže se na kraju saopštenja gradskog odbora SNS.  • Ostavi komentar