SNS nagovestio da ne želi koaliciju sa socijalistima u Vranju

Eko Taxi Vranje

Kontakti do daljeg na nivou neobaveznog ćaskanja: bivši gradonačelnik Antić (SPS) i sadašnji Milenković (SNS) / Foto: Vranjske

Gradski odbor SNS-a u Vranju poslao je odgovor u pismenoj formi vranjskim socijalistima u kome se kaže da nisu uzeli u razmatranje dopis socijalista o organizovanju zajedničkog sastanka radi formiranja nove koalicije na lokalu, javio je lokalni OK radio.Ovu informaciju potvrdio je Zoran Antić, šef vranjskog SPS.

– U ponedeljak smo dobili dopis u kome je odgovor SNS-a da naš dopis o novoj koaliciji neće biti uzet u razmatranje.

To je forma negativnog odgovora, što dalje podrazumeva da  ćemo mi to proslediti centrali naše partije, pa će to oni sa SNS-om rešavati na nekom višem nivou – kazao je Antić.

Predstavnici najužeg rukovodstva SNS-a u Vranju bili su uglavnom nedostupni za komentar o ovom događaju.

Jedan od potpredsednika vranjskih naprednjaka Momir Stojiljković rekao je da ne može da pruži više informacija o eventualnom ulasku socijalista u vlast na lokalu.

– U sredu bi trebalo da imamo sastanak na nivou GrO, pa će možda i ovo pitanje biti na dnevnom redu – odgovorio je Stojiljković.

Vranjski socijalisti poslali su prošle sedmice dopis lokalnim naprednjacima u kome traže sastanak u vezi sa ulaskom socijalista u lokalnu vlast, pozivajući se na republičku koaliciju dve stranke, ali i dogovor Dačić – Vučić za formiranje zajedničkih koalicija dve stranke na lokalu.  • Ostavi komentar