SNS na mukama: Odlazak DVA verna DIREKTORA

Eko Taxi Vranje

GrO SNS uskoro prepušta dve direktorske fotelje vranjskim socijalistima, a prema postignutom koalicionom sporazumu ovih stranaka, saznaju InfoVranjske.Vrh vranjskih naprednjaka konačno je prelomio i dvojici direktora u javnom sektoru saopštio da moraju da napuste svoje fotelje zbog socijalista i koalicionog sporazuma o ulasku SPS u lokalnu vlast -, kaže sagovornik InfoVranjskih iz GrO SNS.

Izvor InfoVranjskih, naprednjak iz drugog ešalona vlasti, moći i uticaja u SNS, međutim, nije mogao da kaže o kom se javnom preduzeću i kojoj ustanovi radi.

Vrh stranke u Vranju to čuva kao najveću tajnu, direktorima iz naših redova ta vest saopštena je u najvećoj diskreciji, a o tome se ne govori niti diskutuje, već jedino nagađa u samoj stranci -, navodi sagovornik InfoVranjskih.

Konačno, izvor InfoVranjskih iznosi svoje mišljenje o diskreciji koja prati smenu dvojice direktora-naprednjaka u lokalnom javnom sektoru i ustupanje njihovih fotelja vranjskim socijalistima.

Mislim da se radi o kadrovima SNS u Vranju koji su izuzetno odani čelnicima Gradskog odbora i veoma zaslužni za dobre rezultate stranke, ali ti razlozi za ćutanje o smeni direktora-naprednjaka ne isključuju i neke druge motive -, smatra sagovornik InfoVranjskih.

S. Kostić  • Ostavi komentar