„SNS izgubio kompas“

Eko Taxi Vranje

SNS se toliko prepala mitinga opozicije, u subotu 13. aprila u Beogradu, da je potpuno izgubila „kompas“ i orijentaciju u vremenu i prostoru, konstatuje dugogodišnji član i aktivista vranjskih naprednjaka.Ne razumem šta je toliko uplašilo SNS jer opozicija nema ni novac, niti državnu silu, niti policiju, a ni Vojska ih ne „miriše“. Takođe ne poseduju plaćene medije, sve je u rukama naprednjaka, a prepali se mitinga koji je, realno, okupio pedesetak hiljada ljudi -, analizira naprednjačku bruku oko mitinga opozicije ovaj stari član SNS.

Sagovornik InfoVranjskih pita šta su napredanjaci tražili u Skupštini Grada Vranja odbornici SNS?

Neverovatno koliko su se pogubili u vremenu i prostoru, pa od koga su branili vranjski parlament, od sebe, možda? Šta su uopšte glumili tamo, pa im se Vranjanci smeju i teraju šale na vaš račun -, pita i zaključuje sagovornik InfoVranjskih.

Jedan od osnivača SNS u Vranju kaže da ga je u nedelju bila sramota da izađe u grad zbog svega što je video i čuo o „bedastoćama“ svoje stranke.

Neke od čelnika još i mogu da razumem, oni znaju šta će izgubiti silaskom sa vlasti, ali mi ne ide u glavu zašto vrh stranke ne preseče sa aktivnostima kontraproduktivnim za stranku, već srljaju i upadaju iz greške u grešku –, zaključuje sagovornik InfoVranjskih.

S. Kostić  • Ostavi komentar