Slaviša Bulatović: Koalicija sa JS stabilna

Eko Taxi Vranje

– Naprednjaci u Vranju nisu u koaliciji sa Dejanom Manićem već sa Jedinstvenom Srbijom i ta saradnja neće biti ugrožena – rekao je za štampano izdanje Vranjskih Slaviša Bulatović odgovarajući na pitanje mogu li eventualne Manićeve zloupotrebe ugroziti koaliciju SNS i JS.Bulatović, koji je šef vranjskih naprednjaka kaže da niko ne može da bude zaštićen, pa ni Manić ukoliko se ispostavi da je vršio zlouptrebe dok je bio direktor javnog preduzeća:

-Ako je bilo zlouptreba, insistiraćemo da se one rasvetle, nikoga nećemo da štitimo. Činjenica da je Manićeva stranka sa nama u vlasti njemu će predstavljati samo dodatni teret, za razliku od bivše vlasti koja je, kako vidimo, tolerisala neke stvari. Ponavljam, ovo važi i za naše funkcionere, pa pozivam nadležne organe da ispitaju ovaj slučaj-kaže Bulatović, narodni poslanik SNS.

Dejan Manić je, prema pisanju Vranjskih, u vreme dok je bio na čelu JP „Skijalište Besna kobila“, za usluge prevoza tokom 2015. godine platio je gotovo 1,5 miliona dinara firmi u kojoj ima deponovan bankarski potpis – piše u štampanom izdanju Vranjskih.

   • Ostavi komentar