Skupštinska Komisija ODBILA da odlučuje o ostavci direktorke Narodnog

Eko Taxi Vranje

Komisija za mandatno – imunitetska i administrativna pitanja i izbor i imenovanje Grada, koja je održana u ponedeljak, uopšte nije razmatrala navodnu ostavku Gordane Dimitrijević, saznaju Info Vranjske.Na ovaj način, SNS, kao stub vladajuće koalicije, stao je na stranu Srpske desnice, a protiv JS-a.

Naime, JS je aktivirala ostavku direktorke Dimitrijević, i u pismu SNS-u tražila da ona bude smenjena a da njeno mesto, koje po koalicionom sporazumu centrala pripada Jedinstvenoj Srbiji, bude vraćeno toj partiji.

Posle ovakve odluke Komisije, jasno je da će Desnica po prvi put u svojoj istoriji, u čitavoj Srbiji, dobiti direktora, a JS će ostati bez još jedne fotelje na koju polaže pravo po dogovoru sa naprednjacima.

Inače, JS je Komisiji dostavila Dimmitrijevićkinu potpisanu ostavku, ali je prilikom odlučivanja postojala smnja da ostavka nije verodostojna, te da je iznuđena.

Uz to, iako član Komisije, na sednici se nije pojavio Dejan Manić, šef vranjskog odbora JS-a.

Na kraju, Komisiji se pismom obratila i sama Gordana Dimitrijević, što je najviše doprinelo da se o njenoj ostavci, koja je stigla kao dokuement JS-a, uopšte ne raspravlja.

SSB  • Ostavi komentar