SKUPŠTINA: Stojančić najavio da će SPS glasati za predlog rebalansa budžeta

Eko Taxi Vranje

SPS podržava rebalans budžeta: odbornici socijalista na sednici skupštine

Odbornik opozicione Socijalističke partije Srbije Branimir Stojančić u prvom delu sednice Skupštine Grada Vranja najavio je da će odbornička grupa socijalista glasati za predlog vladajuće većine o rebalansu budžeta.Ovu najavu u kasnijem toku sednice potvrdio je za govornicom i lider vranjskih socijalista, odbornik Zoran Antić.

Gradski većnik za budžet i finasnije Ivan Stanković rekao je prilikom rasprave o rebalansu budžeta da je trenutni dug grada Vranja prema poveriocima oko 430 miliona dinara.

Od ključnih tačaka, na dnevnom redu sednice u utorak biće imenovanje vršilaca  dužnosti  direktora Javnog preduzeća  „Skijalište Besna Kobila“, Pozorišta „Bora Stanković“, te javnih ustanova Škola animiranog filma, Narodni univerzitet i Regionalni centar za talente.

Raspravljaće se i o  Predlogu odluke o zaduživanju grada Vranja radi refinansiranja kapitalnih ulaganja.

Razmatraće se Predlog odluke o usklađivanju poslovanja gradskih javnih preduzeća sa Zakonom o javnim preduzećima, izmene i dopune Programa poslovanja sa finansijskim planom  poslovanja Javnog preduzeća Novi dom Vranje za 2016. godinu.

Vranjske  • Ostavi komentar