SKUPŠTINA: Sprema se IGRANKA za Turističku

Eko Taxi Vranje

Odbijanje Gradskog veća da prihvati izveštaj o radu sa finansijskim poslovanjem Turističke organizacije Vranje neće se naći na dnevnom redu predstojećeg zasedanja Skupštine Grada, u sredu 24. aprila, ali će najmanje dvojica odbornika pokrenuti «škakljivo» pitanje poslovanja ove ustanove, saznaju InfoVranjske.– Pomenuti odbornici spremaju se da u najoštrijem vidu postave pitanje poslovanja TO Vranje, polazeći od činjenice da je Gradsko veće već u dva navrata odbilo da prihvati izveštaj sa fiansijskim poslovanjem ove ustanove, Uz to, i gradonačelnik Milenković i gradska komisija zaključili su da je izveštaj direktorke Vesne Petrović o trošenju novca za «Dane Vranja 2018» krajnje problematičan i neprihvatljiv – navodi sagovornik InfoVranjskih iz Gradske uprave.

Po ovom izvoru, «šteta je što odbornici opozicije nisu u skupštinskim klupama, budući da su izašli iz gradskog parlamenta».

– U njihovom odsustvu javiće se dvojica odbornika oko problema u TO Vranje, ali bi bilo mnogo zanimljivije i sa mnogo više «začina» da su tu odbornici opozicije. Tek tada bi se Dejan Manić, zamenik direktora TO Vranje, ali alfa i omega u ovoj organizaciji, našao na velikim mukama – smatra sagovornik InfoVranjskih.

Izvor portala tvrdi «da se još poneki direktori javnih preduzeća i ustanova pribojavaju naredne sednice Skupštine Grada».

– Boje se kako će «preživeti» sa svojim izveštajima o radu i poslovanju i evidentnim propustima koje su napravili, ali su Manić i direktorka Petrović, zajedno sa svojom Jedinstvenom Srbijom, ipak, na najvećim mukama. Čine se grozničavi napori da se osujete «neposlušni» odbornici koji će uperiti prst u glavne krivce zbog problematičnog poslovanja TO Vranje – objašnjava sagovornik InfoVranjskih.

Podsećamo, na dve poslednje sednice Gradsko veće odbilo je da prihvati izveštaj o radu sa finansijskim poslovanjem TO Vranje.

S. Kostić  • Ostavi komentar