Sentić: Info Vranjske DEPONIJA PSIHIČKIH BOLESNIKA

Eko Taxi Vranje

Iz SNS-a po komandi o kojoj smo već pisali, i to svakoga dana, odgovara na pisanje Info Vranjskih.Ovoga puta, čini se, u pitanju je tekst „Sve učestalije pretnje građanima pred izbore“.

Saopštenje, u celini, bez prepravki, prenosimo sa FB strane SNS-a u Vranju.

Činjenica je da nas deponija od portala više ne može iznenaditi novim tekstovima, koji su sve više i više puni mržnje i laži.

Povodom poslednjeg u nizu objavljenog teksta na njihovoj deponiji od portala, a u cilju objektivnog informisanja javnosti izdajemo sledeće saopštenje.

Izgleda da sloboda medija u Srbiji od pojedinih tesara i autostopera pravi ozbiljne psihičke bolesnike.

I mogu da imaju podršku svih N1 televizija na svetu, raznih lopova Đilasa, Jeremića, Obradovića, ambasada, koliko hoće, neće nas nikad pobediti.

Neće nas iz Srpske napredne stranke nikada naterati da im plaćamo reket da bi o našim rezultatima bar ponekad napisali nešto.

Koliko ste bolesni i izgubljeni u svojoj mržnji možda najbolje govori podatak da ne vidite da poverenje građana u naše rezultate i naš rad i dalje raste.

Ali, šta drugo očekivati od novinara koji čitav život stopira i verovatno u autu koji mu prvi stane napiše i prvo što mu padne na pamet, a sve kako bi opravdao svaki uloženi evro u njega.

Činjenica da autor piše takve gluposti o mestu u kojem živi je samo dokaz da smo u pravu, ili možda da je autor slep.

I samo idioti poput autora teksta mogu da veruju da neko treba da preti narodu, pored mnogobrojnih rezultata koje smo u poslednje tri i po godine ostvarili, da bi glasao za nas.

Srpska napredna stranka nije došla na vlast tako što je pretila bilo kome i Srpska napredna stranka nije pobeđivala na svim prethodnim izborima tako što je pretila bilo kome.

Hteli vi to da priznate ili ne mi imamo ozbiljan program i ozbiljne rezultate, tako da ćemo i na predstojećim izborima izaći pred građane ne pretnjama i ucenama već sa ozbiljnim rezultatima i programom i u Vranju i u Vranjskoj Banji.

I na kraju opet vam poručujemo slobodno pišite mi i dalje držimo čas -kaže se u saopštenju koje je potpisao, u ime GrO SNS Vranje potpredsednik Dragan Sentić.

Odgovor redakcije možete pročitati ovde.

SSB  • Ostavi komentar