SEKSI SUDIJA brani Vodovod

Eko Taxi Vranje

Marija Janićijević, razrešeni sudija Osnovnog suda u Vranju, a sada advokat u kancelariji Stojana Ilića, predsednika Zajednice advokata Vranja i člana Saveta za pravna pitanja SNS, zastupaće pred sudom vranjski «Vodovod», saznaju InfoVranjske.– Zaslugom Stojana Ilića. i Marija Janićijević će zastupati «Vodovod», a pre nje tu «zlatnu koku» dobila je advokat Aleksandra Stošić, takođe iz Ilićeve advokatske kancelarije. Dakle, naprednjačko javno preduzeće na čelu sa SNS direktorom Goranom Đorđevićem Đošom pravno će «štititi» i Janićijevićka – navodi sagovornik InfoVranjskih.

Izvor InfoVranjskih naglašava «da je izbor Marije Janićijević da zastupa «Vodovod» izazvala nelagodnost kod jednog broja članova SNS».

– Znamo da je Marija Janićijević iz poznatih razloga razrešena položaja sudije Osnovnog suda u Vranju, Stojan Ilić je «zbrinuo» u svojoj advokatskoj kancelariji, ali je ovo sa «Vodovodom» preterao, pošto je ipak u pitanju najveće i najznačajnije javno preduzeće u Vranju – objašnjava sagovornik InfoVranjskih.

Marija Janićijević je drugostepenom odlukom Visokog saveta sudstva razrešena na mestu sudije Osnovnog suda u Vranju u septembru ove godine, posle više afera pre svega povezanih sa seksom.

S. Kostić  • Ostavi komentar