Sekretarki pretio SMRĆU I SILOVANJEM

Eko Taxi Vranje

U Osnovnom sudu u Vranju u četvrtak se nastavlja suđenje Nenadu Stamenkoviću (41), optuženom za ugrožavanje sigurnosti državne sekretarke MUP Biljane Popović Ivković. Stamenković je Ivkovićevoj, prenosi Kurir.Po optužnici, Stamenković je Ivkovićevoj upućivao brutalne pretnje smrću i silovanjem, a pred sudom je za sada zakazano njegovo suočavanje s njom.

Popović Ivković je za Kurir rekla da se slorni telefonski poziv dogodio na službeni telefon nešto posle ponoći.

Razgovor je trajao nekoliko minuta. U životu nisam čula toliko grozota. Rekao je da će me ubiti. Da ću umirati u najstrašnijim mukama. Da će me silovati i uputio mi je niz ogavnih uvreda. Nisam znala ko zove. Bila sam u šoku i uznemirena. Ne verujem da zdrav čovek može da izgovori takve stvari koje sam čula – ispričala je Ivkovićeva.

Ona je sve prijavila policija i navela da ne poznaje Stamenkovića i da veruje da jezive pretnje jedino mogu imati veze s njenim poslom i političkim angažmanom.

Stamenković je nakon privođenja, na saslušanju kod tužioca tvrdio da nije hteo da preti, ali se nemušto pravdao uz tvrdnju da je navodno pomešao broj, te da je slučajno dobio državnu sekretarku.  • Ostavi komentar