Savet za socijalna pitanja GrO SNS Vranje: Na slici nisu žrtve

Eko Taxi Vranje

„Sigurnu kuću je posetio Savet za socijalna pitanja GrO SNS Vranje da bi deci podelio novogodišnje paketiće. Na slici koju je objavio Savet, nijedna žena nije žrtva nasilja u porodici. Odgovorno stojimo iza toga, a sve relevantne institucije mogu to i da provere. Čak i kada je tekst objavljen novine Vranjske nisu nikoga kontaktirale radi provere da li se radi o žrtvama nasilja ili ne, već su proizvoljno doneli zaključak“, navodi se u obaveštenju objavljenom na FB stranici Saveta za socijalna pitanja GrO SNS Vranje.Povodom vesti objavljene na portalu Vranjskih u kojoj se navodi da se na slici mogu identifikovati žrtve porodičnog nasilja, u obaveštenju se kaže da nije prekrš zakon. i ističe se da su aktivisti SNS “ obišli preko 500 ugroženih porodica i pomogli im u skladu sa našim mogućnostima, dok ih ostali nisu ni prepoznali, a ni pomogli“.

Vranjski SNS objavio fotografije štićenica Sigurne kuće

Savet za socijalna pitanja GrO SNS Vranje obaveštava građane da se „pokušava zloupotrebiti humanost zarad prljavih političkih igara na koje smo navikli i u prethodnom periodu.

„Gledamo ljude u oči, u lice, nismo ništa ukrali, nismo ništa oteli za razliku od mnogih od njih“, poručuje su u obaveštenju Saveta za socijalna pitanja GrO SNS Vranje.  • Ostavi komentar