RUKOMETNI ŠAMAR: Komšije kući pevajući!U prvom meču 18. kola Super “B” lige “Istok-Zapad”, rukometaši Vranja 1957 izgubili su od Dubočice 54 iz Leskovca sa 23:34, poluvreme 11:19.Leskovčani su u velikoj dvorani Sportske hale u Vranju bili mnogo bolji tim od domaćih rukometaša, dokazujući da nisu slučajno najozbiljniji favoriti u ovom rangi za osvajanje titule prvaka i plasman u Super “B” ligu.

Dubočica 54 bila je uspešnija najpre u prvom poluvremenu, koje je rešila u svoju korist 11:19, dok je u drugom delu igre zaigrala rutinski i meč privela kraju ubedljivim rezultatom 34:23.

Vranjski rukometaši su bili nejaki i bez izgleda da ostvare povoljan rezultat, pa su na kraju morali da se pomire sa porazom i perspektivom igranja u rangu regionalnog značaja.

Posle ovog kola, Dubočica 54 je zauzela prvu poziciju na tabeli sa 35 bodova, dok su Vranjanci šesti sa 14 osvojenih bodova.

U narednom 19. kolu, rukometaši Vranja 1957 imaju priliku za popravni na meču sa ekipom Pobednika iz Prijepolja, koja je poslednja na tabeli sa svega pet bodova.

S. Kostić  • Ostavi komentar