RUŠENJE U BANJI: Bulatović se ponaša kao RAZBOJNIK

Eko Taxi Vranje

Glavni krivac za katastrofu koju sam doživeo je poslanik Slaviša Bulatović, jer se on poneo kao razbojnik, lično naredio da bude srušen kafić «Alisa» u kome je, iako taze oženjen, igrao video igrice, istakao je na konferenciji za medije u vranjskom odboru Nove Srbije Perica Stojanović, vlasnik kafića «Alisa».Stojanović navodi «da su pojedini inspektori pravdali rušenje političkom naredbom koju su dobili od poslanika i drugih čelnika Grada Vranja i Gradske opštine Vranjska Banja».

– To Banja nije videla da se ruši bez papira i pisanih dokaza, razbojnički, i to na mom privatnom vlasništvu, jer sve parcele osim jedne, gde sam utvrdio falsifikat, predstavljaju moje vlasništvo! Ovako, srušili su kultni kafić koji radi 35 godina, gde su dolazili znameniti ljudi, Vuk Drašković, Bora Đorđević Čorba i mnogi drugi. Politika je to oposlila, a ja i moja porodica nismo u nijednoj stranci, jedino smo opredeljeni za monarhiju – kaže Stojanović.

Vlasnik kafića «Alisa» je posebno ogorčen što je vlast dovela petnaestak policajaca bez ikakve potrebe!?

– Doveli su policijski tim da bi sprečili mene koji imam 76 godina da ne napravim incident, mada su policijski službenici bili izuzetno korektni. A posebno me je pogodilo što je rušenje izvela nestručna firma, pa je napravljen građevinski haos – ističe Stojanović.

Perica Stojanović je na kraju poručio «da će pokrenuti sudski postupak zbog rušenja kafića i da će se na sudu naći i poslanik Bulatović»!

S. Kostić  • Ostavi komentar