RK „VRANjE 1957“ Boban Petrović novi predsednik kluba

Eko Taxi Vranje

Dugoročni cilj je da se klub oslanja iključivo na vlastiti igrački potencijal: Boban Petrović (Foto: D. Stanić, Vranjske)

Članovi Skupštine RK Vranje 1957, člana Super „B“ lige, za novog predsednika kluba izabrali su nekadašnjeg vranjskog rukometaša Bobana Petrovića.Sekretar Učiteljskog fakulteta i bivši rukometaš kluba Nebojša Tomić novi je potpredsednik, dok su Miloš Itić, Žarko Džonov, Goran Petrović, Branislav Dodić, Dušan Djorđević, Goran Cvetković i Goran Djorđević novi članovi Upravnog odbora kluba.

Novi predsednik Petrović kazao je za portal Vranjske da ima jasnu viziju daljeg razvoja kluba.

– Osnovni ciljevi u narednom periodu biće stabilizacija seniorskog sastava u trenerskom, igračkom i finansijskom pogledu.

Moj glavni zadatak biće da prvi tim zadrži status superligaša, a paralelno sa tim, da oformimo juniorsku i kadetsku selekciju kluba koje bi se takođe takmičile.

Iz ovih mlađih selekcija planiramo da svake godine za potrebe prvog tima imamo nekoliko talentovanih mladih igrača, pošto je moj dugoročni cilj da se klub oslanja isključivo na vlastiti igrački potencijal – kazao je Petrović u izjavi za naš portal.

D. Stanić  • Ostavi komentar