REAGOVANJE: Svako ima svoju (izvršnu) NeluDuboko me potresla i uznemirila priča na portalu Info Vranjske omeđena naslovom “Opšta istraga u Komradu, prednjači izvršna direktorka”.Glodur Saša Stojković Babačko targetirao je izvršnu direktorku Nelu Cvetković kao glavnog istražnog organa zbog curenja u javnost tajnovitih državnih informnacija iz rada “Komrada”.

Negdašnju novinarku, portparolku, potonju političarku iz šinjela Mlađana Dinkića i profesionalnog patriote Vojislava Šešelja, uglednu i prestižnu privrednicu rezile da mobinguje izdajnike i strane plaćenike u smećarskom preduzeću.

Koji su se drznuli da Info Vranjske kljukaju podacima o šut karti koju je skspresno dobio ražalovani diša Momir Stoiljković.

Porodični prijatelj Bogoljuba Karića, kako promišljaju Info Vranjske, ”nije se povinovao stranačkoj pameti,nego je terao svoju politiku”.

Nešto u sebi kontam da ga je zbog progona organa “Komradovog” trijumvirata verovatno zaboleo organ za sedenje.

Vranjanci su zaboravili da je Nela Cvetković svojevremeno briljirala u nedeljniku “Vranjske”.

Umalo je pomračila slavu Vukašina Obradovića, najboljeg novinara u istoriji Vranja.

Kod njega je veoma uspešno pekla zanat istraživačkog novinarstva, a njeni tekstovi u omraženim “Vranjskim” i dan danji se prepričavaju.

Pošto je stekla slavu respektabilnog medijskog istraživača, Nela Cvetković je, po mom skromnom mišljenju i uverenju, jedina ovlašćena da otkriva uzbunjivače i balkanske špijune u “Komradu”.

Kada je prevazišla “Vranjske”, overili su joj radnu knjižicu u “Jumko novinama”.

Imao sam sreću i zadovoljstvo da se bezmalo godinu dana divim i nadahnjujem neponovljivim napisima vrle koleginice.

Uz njeno britko pero još više sam kao urednik “Jumko novina” ovladao novinarskom abecedom.Posebice, istraživačkom.

Uprkos surovom i vraški teškom arbajtovanju u “Komradu”i uspešnom zastupanju legendarnog URS-a u lokalnom establišmentu, moja učiteljica novinarstva i prvi ekolog Vranja uspela je da završi svetski prestižni Fakultet za uslužni biznis “Fabus”.

Ponosim se što je novopečena fabusovka dokazala da je diplomom para vrednom postala intelektualac par ekselans.

Poručujem pojedinim njenim partijskim sabratima, čiji koeficijent inteligencije jedva dostiže najveći broj cipela,da se ugledaju na nju.

Bila je i ostala moj novinarski uzor. Posebice što slovi za boljeg privrednika od većine direktora Švajcarske na jugu Srbije.

I što Vranje nije toliko prljavo, koliko bi moglo biti.

Iščekujem da ovakvom novinarskom i privrednom megastručnjaku predstoji ministarska ili premijerska fotelja, iz kojih će da počisti mnogo veće i jače neprijateljske kalibre i dušmane.

Uz slogan “Svako ima svoju (izvršnu)Nelu”, pozdrav od penzionisanog novinara “Politike ekspres” Veselina Pešića.  • Ostavi komentar