Radniku za Makarića POLA MILIONA evra

Eko Taxi Vranje

Milan Makarić, najbolji strelac surduličkog Radnika i Super lige Srbije u sezoni 2021/22, pristupio je Alborgu, članu Pve lige Danske, uz obeštećenje Surduličanima u iznosu od 500.000 evra.

Makarić će u četvrtak 15. jula nakon obavljenih lekarskih pregleda potpisati četvorogodišnji ugovor sa danskim prvoligašem.Odlični napadač Radnika igrao je poslednje dve sezone za tim iz Surdulice, a u prošloj sezoni u Super ligi bio je najbolji golgeter sa 25 postignutih golova.

Makarić je fudbalsku karijeru započeo u novosadskoj Vojvodini, zatim je igrao u Bačkoj iz Bačke Palanke i Spartaku iz Subotice, a vrhunac karijere dostigao je u redovima surduličkog Radnika.

Najbolji golgeter Super lige jedan je od najzaslužnijih za najuspešniju superligašku sezonu Radnika koji je zablistao u Kupu Srbije, probivši se u polufinale, a u šampionatu osvojio šestu poziciju na tabeli srpske fudbalske elite.

Podsećamo, Radnik je od transfera štopera Dušana Stevanovića u novosadsku Vojvodinu na ime obeštećenja dobio 150.000 evra.

NIV  • Ostavi komentar