RADNIK: Na proleće MORA BOLJEZimski odmor za fudbalere surduličkog superligaša Radnika je završen, pa je šef stručnog štaba Simo Krunić u petak 10. januara izvršio prozivku fudbalera i odradio prvi trening.Trener Krunić prozvao je 33 fudbalera koje trenutno ima na raspolaganju.

– Ono što je bilo u jesenjem delu treba svi da zaboravimo, a ubuduće će sve zavisiti od našeg rada i odnosa prema treningu. Svaki igrač će se ravnopravno boriti za mesto u timu. Imamo dovoljno vremena da se dobro pripremimo i da igračima prezentujem šta tražim od njih – rekao je Krunić.

Igračima se na prozivci obratio i Stanislav Tončev, predsednik FK Radnik.

– Nismo zadovoljni urađenim u jesenjem delu sezone koji je za nas bio neuspešan. Konkurencija je na svim pozicijama bila velika, ali je trinaesto mesto na tabeli neuspeh. Cilj nam je da izborimo opstanak i budemo bolji. Pojačali smo stručni štab Popovićem iz Leskovca, koji je jedan od najtalentovanijih kondicionih trenera golmana u Srbiji, a tu su i treneri Jocić i Kostić. Stvorili smo maksimalne uslove za rad i na proleće moramo bolje – poručio je Tončev.

Surdulički plavo-beli će do 24. januara raditi na terenima u Belom Polju, Alakincu i Vladičinom Hanu, 25. januara odlaze u tursko letovalište Antaliju gde će ostati do 7. februara, a u planu je odigravanje pet kontrolnih mečeva u Turskoj.

Prolećni deo šampionata Super lige kreće 15. februara, kada će Radnik biti gost beogradskog Partizana.

NIV  • Ostavi komentar