Radnik: doveli pola tima

Eko Taxi Vranje

Zimski prelazni rok, koji je počeo 18. januara završio se u ponoć i svi klubovi Super lige okončali su posao oko pojačanja.Surdulički superligaš Radnik kao nikada do sada u svoje redove doveo je iskusne fudbalere koji su kraijeru gradili u zemlji i van nje.

Nova pojačanja Radnika

Prvi koji je došao u klub je trener Bratislav Živković sa kojim je potpisana saradnja u narednih godinu i po dana.

Kad su u pitanju fudbaleri, iz prvoligaša ČSK Pivara iz Čelareva pristigli su Nikola Žakula, Mladen Vukasović i Savo Gazivoda, iz FK Zlatibor iz Čajetine došao je Nemanja Anđelković, iz grčke Sparte nemanja Arsenijević, a u vidu šestomesečne pozajmice iz kručevačkog Napretka Dragan Žarković, iz vlasotinačke Vlasine mladi golman Branislav Ivanović, a poslednji koji je stigao u Surdulicu iz šabačke Mačve je talentovani Lazar Ivić.

Radnik: Stigao i Arsenijević

Klub je produžio ugovor i sa kreatorom igre Milošem Adamovićem, kao i desnokrilnim napadačem Milošem Stankovićem.

U međuvremenu, klub su napustili trener Milorad Kosanović i igrači Stefan Nikolić, koji je postao član kazahstanskog prvoligaša Kasjare, Nikola Krčmarević novi je član Panelevsijanikosa, Luka Merdović Agrostikusa, Igor Mišan novi je član Hamruna, Milan Liščević potpisao je za Pribram, dok Aleksandar Vlahović još traži klub.  • Ostavi komentar