Prva futsal liga: Vranjanci na teškom „pazaru“

Eko Taxi Vranje

Klub malog fudbala Vranje u 12. kolu Prve futsal lige dočekuje na svom parketu ekipu Novog Pazara.Vranjanci se u ovom kolu nalaze pred teškim ispitom, jer su Pazarci drugi na tabeli sa 27 osvojenih bodova i među glavnim su kandidatima za šampionsku titulu, rame uz rame sa beogradskom Crvenom zvezdom.

Ohrabreni nerešenim rezultatom u Kragujevcu na meču sa višestrukim šampionom Srbije Ekonomcem, u redovima KMF Vranje gaje optimizam pred subotnji susret sa Novim Pazarom i nadaju se povoljnom rezultatu.

Znamo da nas očekuje tešak i neizvestan meč sa Pazarcima, ali i mi imamo svoje adute i verujemo da će naš tim uz podršku vernih navijača uspeti da izbori dobar ishod sa drugoplasiranim gostima -, rekao je trener Vranjanaca Goran Jović.

U Vranju i na jugu Srbije vlada veliko interesovanje za duel između Vranja i Novog Pazara, pa se očekuje da će velika dvorana Sportske hale biti ispunjena do poslednjeg mesta.

Utakmica izmeću KMF Vranje i Novog Pazara odigraće se u subotu 15. februara u velikoj dvorani Sportske hale i počeće u 19 sati.  • Ostavi komentar