Prva futsal liga: „Jastrebovi“ očerupali Vranjance

Eko Taxi Vranje

Gradski klub malog fudbala Vranje u 18. kolu Prve futsal lige doživeo je težak poraz na gostovanju u Blacu, gde je domaći Jastrebac trijumfovao sa 6:1, poluvreme 2:0.Jastrebac je u meču sa indisponiranim Vranjancima pružio jednu od svojih najboljih igara u ovogodišnjem šampionatu Prve futsal lige, konačno obezbedio opstanak u eliti i oduševio više od 500 ljubitelja malog fudbala u Sportskoj hali u Blacu.

Još pre početka ovog meča znalo se da osvojeni bodovi znače luku spasa i za domaći i za gostujući tim, pa je početak susreta bio žestok, vrlo oprezan pred svojim golom, Vranjanci su, međutim, brzo primili gol, već u 6. minutu, pa ih je raspoloženi trostruki strelac Cvetanović sa svojim saigračima nadigrao u svim elemntima malog fudbala.

Jedine svetle tačke u timu Vranja bili su golman Milenković i igrač Trajković, ali to nije bilo dovoljno da se Vranjanci uspešnije suprostave raspoloženim domaćinima.

Posle ovog poraza, GKMF Vranje nalazi se u zoni ispadanja, na 10. mestu na tabeli sa 19 osvojenih bodova.  • Ostavi komentar