Prva futsal liga: Crvena zvezda u VranjuKlub malog fudbala Vranje u osmom kolu Prve futsal lige Srbije dočekuje beogradsku Crvenu zvezdu, lidera na tabeli i jedinu neporaženu ekipu u ovoj sezoni.Trener Goran Jović, kapiten Davor Tasić i predsednik Marjan Đorđević, kao i svi igrači, svesni su da je meč sa Zvezdom najteži ispit za KMF Vranje u jesenjoj polusezoni.

Znamo šta nas čeka, ali znamo i naše ciljeve, maksimalno ćemo motivisati igrače, a istovremeno pozivamo naše verne navijače da se u što većem broju okupe u sportskoj hali i podrže nas na meču sa trenutno najboljom ekipom u zemlji -, zajednički je imenilac svih istupanja čelnika KMF Vranje pred težak i neizvestan meč u kome je Crvena zvezda favorit.

Trener Jović za meč sa Crvenom zvezdom može da računa na sve raspoložive igrače i to je ohrabrujuće pred duel sa liderom na tabeli.

KMF Vranje se posle sedam odigranih kola nalazi na šestoj poziciji na tabeli sa 10 bodova, dok je Zvezda prva sa 21 bodom.

Susret između KMF Vranja i Crvene zvezde na programu je u subotu 16. novembra u velikoj dvorani Sportske hale i počinje u 19 sati.  • Ostavi komentar