Prozivka u Dinamu: Mlad stručnjak za mlad tim

Predsednik vranjskog Dinama Marko Antić i novi trener Nišlija Saša Jovanović izvršili su prozivku blizu 30 fudbalera na stdaionu «Jumka» u petak 9. jula i zakazali prvi trening i početak priprema za ponedeljak 12. jula.

U minusu smo šest bodova, toliko «fore» smo dali konkurentima u Srpskoj ligi «Istok», ali sa novim stručnjakom na čelu tima, Sašom Jovanovićem, mladim a dovoljno iskusnim, očekujemo uspešnu sezonu – rekao je predsednik Antić.

Antić očekuje da novi trener nakon upoznavanja sa timom saopšti na kojim mestima u timu treba dovesti pojačanja.

Trener Jovanović će nam to reći, mi u ponedeljak očekujemo još petoricu fudbalera. Iz Sinđelića nas je pojačao Vranjanac Luka Arsenović, a iz Vlasine Banjčanin Marko Hristić. U školi fudbala u Dinamu imamo pojačanja na klupi, koordinator rada sa mlađim slekcijama biće Novica Janković, a omladince i kadete vodiće Aleksandar Antić, trener iz Vranjske Banje – saopštio je Antić.

Saša Jovanović, novi šef stručnog štaba, iskazao je na svom predstavljanju respekt i poštovanje prema tradiciji vranjskog Dinama.

Dinamo je klub velike tradicije koja zaslužuje poštovanje. To je klub koji sa ambicijama ulazi u svako ligaško takmičenje, a u narednoj sezoni nas očekuje jaka Srpska liga. Zato od ponedeljka krećemo žestoko i displinovano sa radom, pa se nadam dobroj saradnji sa svima u klubu – rekao je Jovanović.

Jovanović je najavio «da će standardni tim biti oformljen kroz treninge i više prijateljskih susreta i da će Dinamo spremno dočekati start u novom šampionatu u Srpskoj ligi».

Predsednik Antić i trener Jovanović uputili su na kraju apel čelnicima gradske vlasti u Vranju da sagledaju probleme klluba na finansijskom planu i pomognu da račun kluba bude deblokiran, jer je do blokade došlo prvi put od 2016. godine zbog obaveza prema izvođačima radova na stadionu «Jumka».

Sve što je sagrađeno ostaće posle nas, Gradu Vranju i budućim generacijama igrača – zaključio je predsednik vranjskog Dinama Marko Antić.

NIV

  • Ostavi komentar